Region

JEDNA IZBODENA NOŽEM, DRUGA IZUDARANA TUPIM PREDMETOM? DETALJI UBISTVA, SVE UKAZUJE NA ZLOČIN IZ STRASTI

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Dvije sestre su ubijene u stanu na Bežanijskoj kosi, a sve ukazuje na zločin iz strasti.

Izvor: Kurir

Policija i dalje traga za ubicom, koji je usmrtio dvije rođene sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ (78) u stanu u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi, a prema novim detaljima iz istrage sve ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti.

Njihova tijela nađena su u subotu, a sumnja se da su ubijene za vrijeme Božićnih praznika. Niko ih nije ni čuo ni vidio od 8. januara. Prema saznanjima, jedna sestra je nožem izbodena po vratu, dok je druga imala povrede po glavi nanijete tupim predmetom.

"Toksikološki nalaz ubijenih sestara je u toku. Na osnovu povreda može se zaključiti da je u pitanju zločin iz strasti. U toku je vještačenje DNK-a tragova, snimak sa kamere, a policija razgovara i sa poznanicima ubijenih sestara", kaže sagovornik blizak istrazi i dodaje da je tijelo jedne žene nađeno na krevetu prekriveno jastukom, a druge na podu u lokvi krvi.

Da je u pitanju, nezvanično, zločin iz strasti može se zaključiti na osnovu mnogobrojnih povreda koje su uočene na tijelima sestara. Policija ima saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i da je dio novca čuvala u stanu. Međutum, ono što je čudno jeste da premetačine u stanu nije bilo. Sumnja se da je ubica nakon zločina zaljučao stan i otišao. Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je razvalio vrata.

Tagovi