Region

PRETUKAO KONDUKTERKU U ZBOG PSA! Policija traži muškarca koji je KRVNIČKI napao ženu u gradskom prevozu!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Niška policija traga za muškarcem koji je 7. januara udario pesnicom u glavu kondukterku u gradskom prevozu jer mu je rekla da ne može da se vozi sa psom.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U subotu na Božić 7. januara je došlo do strašnog incidenta u gradskom prevozu u Nišu. Jedan muškarac je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na kondukterku u autobusu koji saobraća od Duvaništa do Zelezničke stanice.

Prema riječima svedoka, muškarac je ušao u autobus sa svojim psom. Kondukterka je to vidjela i prišla mu rekavši mu da ne može da se vozi u autobusu sa psom. On je momentalno počeo da viče, a potom ju je udario nekoliko puta pesnicom u glavu.

Na svu sreću je vrlo brzo napustio autobus. Sa njim je bila i jedna ženska osoba koja je izašla na stanici kad i on. Incident se dogodio na Božić 7. januara oko 15 časova na Bulevaru Nemanjića, na stanici u blizini Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

Srećom, vrlo brzo se okrenuo i izašao iz autobusa. Intervenisala je ekipa Hitne pomoći i policija. Obavješteno je o cijelom slučaju i Osnovno javno tužilaštvo.