Region

ISPLIVALO NOVO ŠOK PISMO ANE VOLŠ O BRAJANU! Evo šta je napisala nestala Beograđanka o svom suprugu i poslala ga SUDIJI

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Napisala je pismo sudiji da pokaže podršku svom mužu pre izricanja presude.

Izvor: instagram/anawalshe/Youtube/CBS Boston/screenshot

Brajan Volš (48) je bio u kućnom pritvoru nakon što se izjasnio krivim na američkom Okružnom sudu u Bostonu 2021. godine, a nakon što je uhapšen pre nekoliko godina zbog prodaje dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara kupcu u Južnoj Koreji.

Tokom saslušanja u Saveznom sudu prošlog juna, Brajanova supruga, Ana Volš, napisala je pismo sudiji da pokaže podršku svom mužu pre izricanja presude dok je bio u kućnom pritvoru, pišu američki mediji.

U svom pismu saveznom sudiji u junu 2022, Ana je napisala:

"Tokom ovih osam meseci, naša porodica je bila u prilici da bude zajedno tokom mnogih prekretnica: naš najmlađi sin je napunio godinu, naš srednji sin je počeo da govori, a naš najstariji sin koji je upravo krenuo u vrtić kada smo vas poslednji put videli sada ima samo nekoliko nedelja od završetka godine i pripreme za prvi razred. Izgubio je i prvi zub", napisala je ona.

Ana je dalje rekla da je Brajan bio od velike pomoći nakon što je njena majka pretrpela aneurizmu mozga u decembru 2021.

"Ne samo da joj je spasao život, već je njoj i celoj porodici doneo udobnost i radost tokom njene bolesti", napisala je Ana u svom pismu.

Ana je takođe rekla da je Brajan nastavio "da se brine o svojoj bolesnoj starijoj majci i da bude uz svoje sinove iz dana u dan". Sudski dokumenti otkrivaju da je Brajan glavni staratelj njihova tri dečaka, starosti šest, četiri i dve godine, dok Ana provodi dosta vremena radeći za firmu za nekretnine u Vašingtonu.

"Brajan je dosledno radio na razbijanju loših navika svoje porodice iz prošlosti i svi se radujemo novom poglavlju njegovog života", napisala je Ana saveznom sudiji.

Podsetimo, Ana Volš je nestala više od nedelju dana, a policija veruje da bi njen muž mogao biti odgovoran nakon što je u ponedeljak optužen za dovođenje policije u zabludu u slučaju Aninog nestanka. Određena mu je kaucija od 500.000 dolara.