Region

OVO JE TEK SADA SUMNJIVO! Snimak Aninog muža zapalio mreže, lagao policiju u 2 navrata - sve ukazuje na UBISTVO? (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Audio snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama u kojem se čuje kako muž nestale Ane Volš, Brajan Volš, prijavljuje nestanak svoje supruge sada izaziva još veću sumnju zbog novih informacija iz istrage!

Izvor: instagram/anawalshe

Na društvenim mrežama je u nedjelju isplivao snimak na kojem se čuje kako Brajan Volš, suprug misteriozno nestale Ane Volš (39) iz Beograda prijavljuje njen nestanak. Ana Volš je nestala 1. januara 2023. godine, a on je njen nestanak prijavio tek nekoliko dana kasnije što je u većem dijelu javnosti u startu izazvalo veliku sumnju i strah od najgoreg. On je u nedjelju uhapšen zbog krivičnog djela "ometanje policijske istrage", a istražitelji su danas pronašli u podrumu njihove porodične kuće tragove krvi kao i krvavi nož.

Brajan je policiju slagao u dva navrata - kada je išao kod majke i izgubio se u putu, a drugi put kada je navodno otišao sa starijim sinom na sladoled, a ispostavilo se da je bio u prodavnici u kojoj je potrošio 450 dolara na opremu za čišćenje. Sve ovo povećava sumnju da je nestala Beograđanka zapravo ubijena. Majka nestale Ane, Milanka Ljubičić je navela da je trebalo 25. decembra da ode u posjetu kod ćerke i zeta, a istakla je i zašto je sumnjala u iskrenost Brajana.

"Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, provjeravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mjestu gdje je bila (zbog posla) neposredno prije nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedjelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja vjerujem da je Ana dobro“, rekao je Brajan Volš, suprug nestale Ane.

Nakon objavljivanja audio snimka, jedan od korisnika mreža je rekao: “Primijetite kako on vodi računa da bude veoma pasivan u poruci. 'Ako znate nekoga ko je imao kontakt sa njom, pozovite me ako želite...', 'Siguran sam da je sve u redu'... nemam utisak da je zabrinut". Mnogi su imali istu reakciju. Drugi korisnik Tvitera je napisao: ”Muž ne zvuči kao da je u panici. Kao da nije ništa strašno.“ Treći je prokomentarisao: ”Momak zvuči kao da naručuje picu. Zvuči nedorečeno. Čudno je.“

Pogledajte fotografije nestale Ane Volš