Region

MISTERIJA! OGLASILA SE POLICIJA ZBOG SILOVANJA DJEVOJKE U NIŠU: Prijavila četvoricu, a evo šta je rekla na saslušanju!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

U srijedu je policija dostavila izvještaj Tužilaštvu o navodnom silovanju djevojke iz Leskovca u Nišu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Djevojka (28) iz Leskovca prijavila je krajem decembra prošle godine da su je silovale nepoznate osobe u Nišu. Danas je policija dostavila izveštaj nadležnom Tužilaštvu o navodnom silovanju.

Policiji je 30. decembra oko 23 časa prijavljeno da su djevojku silovale nepoznate osobe. Nakon prijave policija je otišla u djevojčin stan. Tom prilikom sa njom nije bilo moguće da se obavi razgovor jer je, kako se navodi, bila pod uticajem alkohola i nije htjela da sarađuje sa organima reda.

"Do sada je devojka policiji četiri puta dala različite izjave, koje se sve razlikuju. Najprije po mjestu na kojem se silovanje dogodilo, zatim po broju osoba koje su je napale, pominjala je i stan i kafić...", ispričao je izvor. Iz ovog razloga policija je obavila uviđaj i u pomenutom kafiću i u stanu. 

Tokom uviđaja nisu pronađeni materijalni dokazi. Policija je obavila i razgovor sa mladićem za kog je djevojka tvrdila da ju je silovao. On je negirao da je to učinio. Policiji je pokazao poruku u kojoj mu je djevojka napisala da je silovana. "Djevojku je pregledao doktor sudske medicine i na genitalijama nisu nađene povrede. Ipak, na tijelu su joj uočene modrice za koje se ne zna odakle potiču", priča izvor.

Izvor napominje da nije moguće da se sa sigurnošću kaže da li je prijava istinita ili lažna. Navodi da se sada čeka stav Tužilaštva, koje bi trebalo da odredi dalje korake u ovom slučaju kako bi se rasvijetlile sve okolnosti.