Region

ŠTA JE LUKA BOJOVIĆ RADIO U AVIONU, SVI DETALJI POVRATKA U SRBIJU: Tri sata leta, u jednom trenutku ustao i uradio ovo

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Luka Bojović u srijedu uveče stigao je u Srbiju letom iz Madrida.

Izvor: Kurir

Luka Bojović posle 12 godina provedenih u zatvoru u Španiji u srijedu je stigao u Srbiju redovnim letom iz Madrida. On je u avionu bio vidno raspoložen, sve vrijeme je ćaskao sa policajcem koji je bio u njegovoj pratnji i gledao serije na tabletu. Čim je avion poletio skinuo je tamnu jaknu i ostao u crnoj majici.

"Ustajao je u jednom trenutku da ode do toaleta i tada je preko lica imao crnu masku, najvjerovatnije upravo iz razloga da ga niko ne bi prepoznao", kaže sagovornik Kurira.

On je bio vidno raspoložen, nije skidao osmijeh sa lica i ćaskao je sa policajcima koji su bili u njegovoj pratnji.

"Za sada ne mogu ništa da govorim javno, ali uskoro će biti prilike za to. Hvala vam na razumijevanju", rekao je Bojović a na pitanje novinara Kurira kakvi su mu planovi za budućnost, kratko je poručio:

"Još uvijek ništa ne znam, polako, biće prilike, pričaćemo o svemu", rekao je on i dodao da je srećan što se vraća u Srbiju.

Bojović je posljednji izašao iz aviona, tek pošto su letjelicu napustili svi putnici. Ponovo je na lice stavio crnu masku.

Bojović je juče oko 16.45 sati u pratnji policije stigao na aerodrom u Madridu. Kombijem u kom je prebačen iz zatvora specijalci su ga dovezli direktno na pistu, uz sam avion, i on je s kačketom na glavi, u tamnoj jakni i bez prtljaga uveden u avion.

"Odmah je sproveden u posljednji red. Policajci su ga smjestili do prozora, a dva policajca sjela su do njega. Nije skidao osmijeh, ali ni kačket sa glave", kaže sagovornik Kurir koji je bio na letu sa Lukom Bojovićem. Tek kada su se Bojović i njegova pratnja smjestili, u avion su pušteni ostali putnici.

"Polijetanje je bilo predviđeno za 16.45 sati, ali se kasnilo pa je i predviđeno slijetanje u Beograd koje je planirano za 19.45 sati, pomjereno za pola sata", objašnjava sagovornik.

I na aerodromu u Madridu, kao i na našem u Beogradu bilo je primjetno pojačano prisustvo policije, kako u uniformama, tako i u civilu.