Region

"AKO BUDEŠ IMALA DEČKA SLOMIĆU VAM KOSTI" Manijak iz Hrvatske došao djevojčici (16) na rođendan, a onda je NAPASTVOVAO!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Gimnazijalka je ispričala da im je u posjetu došao muškarac i poljubio je u obraz i opipao koljena.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Gimnazijalku (16) iz Hrvatske, napastvovao je neimenovani muškarac (37) jer je pokušavao da bude sa njom u vezi. Pored toga što ga je djevojčica odbila, dajući mu do znanja koliko joj neprijatnosti i straha izaziva, ona je sve hrabro ispričala učiteljici i majci, pa se tako saznalo za užasan slučaj. "Bićeš pretučena i nikad više nećeš hodati. Ako imaš dečka, polomiću i njegove kosti", su prijetnje koje je maloljetna djevojčica dobijala od muškarca koji je brat od maminog partnera, piše Jutarnji list.

Gimnazijalka je ispričala da im je muškarac došao u posjetu i poljubio je u obraz i opipao koljena. Rekla mu je da prestane, otišla u drugu sobu, a on joj je nakon toga slao prijeteće poruke i istovremeno je vrijeđao. Došao je u njenu kuću i na njen rođendan u jednom mjestu u centralnoj Hrvatskoj, pa je definitivno znao koliko ima godina.

Majka inače povučene gimnazijalke, koja je bila veoma uplašena zbog svega, nikada nije vidjela da se osumnjičeni neprimjereno ponaša prema njenoj ćerki, ali je primjetila da ga izbjegava.

Osumnjičeni se prilikom hapšenja branio ćutanjem, a poruke koje je slao maloljetnici, a koje će biti čvrst dokaz u postupku, nikako mu ne idu u prilog. Inače, osumnjičeni je i sam otac jednog djeteta, uspio je da završi samo jedan razred osnovne škole, njegova krivična evidencija ima veoma bogat opus imovinskih delikata, a u ovom slučaju tužilaštvo je zbog dvije prijetnje smrću, tražilo osam mjeseci zatvora, piše Jutarnji.