Region

VUKOTIĆEV TAST OTPUTOVAO U TURSKU, MAŠA VAN SEBE: Evo gdje je sada trudna supruga likvidiranog škaljarca

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Nakon ubistva Jovice Vukotića, njegova supruga ostala je u Turskoj sa ćerkom. Istražitelji sumnjaju da su ubice pratile upravo udovicu i tako otkrile gde se krije prvi čovjek škaljarskog klana.

Izvor: Provatna arhiva

Maša M., nakon ubistva njenog muža Jovice Vukotića, sa kojim je bila u automobilu za vrijeme likvidacije, nalazi se u Turskoj, a njen otac je otputovao tamo, kako bi joj pružio podršku.

"Maša M. je poslije ubistva supruga van sebe, dala je iskaz policiji a pred njom je i rješavanje komplikovane procedure pripremanja dokumentacije, kako bi tijelo ubijeno supruga bilo prebačeno. Otac je zbog toga otputovao kako bi joj pomogao, jer u Istanbulu boravi sa njihovom malom ćerkicom", objašnjava izvor Kurira.

On otkriva da je Maša M., kada nije bila uz supruga, provodila u jednom manjem mjestu u Srbiji, ali da je strahovala za svoju bezbijednost.

"Maša se u posljednje vrijeme gradom kretala sa obezbeđenjem, najvjerovatnije jer se njen suprug kom su trag bezbjednosne službe izgubile u julu prošle godine plašio za njenu i bezbjednost njihovog djeteta. Međutim, s obzirom na to da je i sada trudna, jasno je da su se viđali i u međuvremenu", objašnjava sagovornik Kurira.

Istražitelji sumnjaju da su ubice pratile upravo udovicu i tako otkrile da se prvi čovjek škaljarskog klana, koji je u ratu sa kavčanima već osam godina skriva u Turskoj.

Izvor: Provatna arhiva

Turski istražitelji, uzeli su izjavu i od vozača E. K., koji je kako navode turski mediji, tvrdio da ne poznaje porodicu koju je vozio iz luksuzne četvrti do tržnog centra. Međutim, kada su svjedoci otkrili da su poslije pucnjave vidjeli kako je otišao do ograde pored puta i tamo se zadržao neko vrijeme, detaljnim pretresom otkrili su da je tamo najvjerovatnije sakrio dva mobilna telefona, koji su pronađeni.

"Još uvijek nije utvrđeno da li je i Maša M. u Turskoj koristila lažni identitet, s obzirom na to da joj je suprug bio na potjernici Interpola, ali i glavna meta kavčana", dodaje sagovornik i podsjeća da je utvrđeno da se Vukotić u toj državi predstavljao kao Nikola.