Region

MUŠKARAC U SRBIJI BRUTALNO SILOVAO 54 STOPERKE! Lomio im ruke i vilice, pa ih napastvovao

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir

Žarko Popović, glavni policijski inspektor PU Beograd u penziji u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji govorio je o najšokantnijim slučajevima masovnog silovanja u Srbiji.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Shutterstock

Inspektor u penziji otkrio je da je jedan od težih slučajeva u njegovoj karijeri bio masovni silovatelj iz okoline Obrenovca, koji je ima preko pedeset prijavljenih silovanja.

Ono što je posebno bilo interesantno kod ovog slučaja je da je u pitanju bio obrazovan čovjek sa porodicom, koga je bilo jako teško uhvatiti jer nije imao dosije, prenosi Kurir.

"U svojoj karijeri imao sam ozbiljni slučaj koji je imao preko pedeset silovanja. Jako teško ga je bilo detektovati. Kupio je soperke, slomi joj ruku ili vilicu pa je onda siluje. Čovjek je diplomirani mašinski inženjer, kod kuće ima ženu i dvije ćerke", ispričao je Popović i dodao:

"Nikada na takav profil ne bismo posumnjali, on je osuđen na deset godina zatvora. To je smiješna kazna. On je sa pedeset četiri silovanja isto veče kada je pušten na slobodu nakon deset godina počinio isto djelo i dobio četrdeset godina zatvora", kaže Popović za Kurir.

Tagovi