Region

"NA VRIJEME JE POBJEGLA OD MARJANOVIĆA!" Ko je žena sa kojom je Zoran bio prije, nikad se nije pojavljivala u javnosti

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Oglasile su se komšije žene sa kojom Zoran ima jednog sina Uroša!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/KurirTV/Printscreen

Zoran Marjanović, koji je osuđen 22. juna na 40 godina zatvora jer je proglašen krivim za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, je imao ženu i prije Jelene. On se sa prvom ženom razveo, prva supruga osuđenog udovca se nikada nije pojavljivala u medijima. Njegova bivša supruga nakon razvoda, prema riječima njenih susjeda, sreću je našla sa svojim drugim suprugom sa kojim ima dijete i njih troje žive u stanu na Novom Beogradu, saznaje Kurir.

Bivša žena provela je nekoliko godina u braku sa Marjanovićem i sa njim je dobila sin Uroša, koji je sve vrijeme suđenja bio uz oca Zorana, a komšije Uroševe mame imaju samo riječi hvale i za nju i za Uroša.

"Ona je jedna divna žena, sa suprugom živi u našoj zgradi, za koga se udala posle Zorana i sa njim je dobila jedno divno djetence. Svi koji je znaju nemaju ružnu riječ o njoj da kažu", objašnjavaju komšije i dodaju da žena trenutno nije kod kuće. "Na vrijeme se sklonila od Marjanovića. Udala se za njega, vidjela je da to ne ide i razveli su se. Sin Uroš je ostao sa njima u kući, ona je procjenila da će mu biti bolje tamo, znala je da mu niko neće nauditi."

Stanari kažu za Kurir da je Uroš uvijek bio fin prema njima i da dolazi tu. "Dolazi da obiđe majku. Uvijek je fin i pristojan, svima se javi lijepo. Nije tu tako često, odrastao je kod Zoranovih i tamo je provodio najveći dio vremena, ali i ovde je povremeno", kažu komšije.

Zoran je trenutno u vezi sa trećom ženom, Zoricom Zokom Mitrović, koja se navodno preselila u porodičnu kuću Marjanovića u Borči, a koja je imala izliv bijesa na izricanju presude, pa je morala da bude udaljena iz sudnice.

Pogledajte kako je izgledalo suđenje Zoranu Marjanoviću: