Region

MARJANOVIĆ PONEO U ZATVOR I JELENINU SLIKU?! Svi se šokirali: Prve noći je uzdisao, jecao i plakao!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Zoran Marjanović je uhapšen u petak, a kako se nezvanično saznaje u zatvor je poneo sliku svoje žene i ćerke!

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Zoran Marjanović uhapšen je u petak u svojoj kući u Borči, u koju se vratio nakon izricanja presude. U kući je proveo nešto više od sat vremena, a kada je rešenje o određivanju pritvora stiglo, policija je otišla u Borču, uhapsila ga i odvela u PS 29. novembar, odakle je prebačen u Centralni zatvor.

Kako su mediji već pisali prve noći u ćeliji Zoran je sve vreme bio miran, uzdisao je, jecao i plakao, nije imao nikakve prohteve, jeo je i legao je da spava. Informacija koja je sve šokirala je da je sa sobom je od kuće poneo sliku na kojoj su ćerka Jana i ubijena Jelena Marjanović, piše Pink.rs.

"Prilikom prijema utvrđen je prvo njegov identitet na osnovu rešenja o određivanju pritvora, naloga za prijem u odeljenje pritvora i ličnih isprava. Potom je obavljen lični pretres i pregled tela. Potom su pregledane njegove lične stvari i privremeno su mu oduzeti predmeti koje ne sme da ima kao što su novac, mobilni telefon. Ono što ne može da ugrozi njegovu ili bilo čiju bezbednost dozvoljeno je da unese. Nakon toga, sproveden je u pritvor", rekao je sagovornik iz istrage.

On do ponedeljka neće moći da prima posete, a kada budu dozvoljene moći će da mu dođu samo najbliži članovi porodice i advokati.