Region

DETALJI SMRTI MALČANSKOG BERBERINA: Stiglo zvanično saopštenje - otkriveno šta će biti sa telom!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Uprava za izvršenja krivičnih sankcijao oglasila se nakon smrti Ninoslava Jovanovića.

Izvor: Mondo/Kurir

Ovaj državni organ u skladu sa zakonom odmah je po informaciji o smrti osuđenog za otmicu i pedofiliju, Ninoslava Jovanovića, obavestio Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policiju, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija su saopštili da je osuđenik Ninoslav Jovanović (48) poznatiji pod nadimkom Malčanski berberin preminio sinoć.

"Osuđeniku N. J. pozilo je sinoć posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoc i urađen EKG srca. Nakon toga, on je našim sanitetom u pratnji našeg medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege. Preminuo posle nekoliko sati. Po zakonu su odmah obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela- kažu iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija", saopšteno je.

Podsetimo, Ninoslav Jovanovića iz sela Malča, poznatiji kao "Malčanski beberin", 5. januara prošle godine osuđen je na doživotnu robiju zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja čija je žrtva bila dvanaestogodišnjakinja.