Region

POTPUNI SLOM USPJEŠNOG SRPSKOG BIZNISMENA: Vratio se sa poslovnog puta - zatekao ženu kako zadovoljava prijateljicu!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Uspješni srpski biznismen doživio je nervni slom zbog supruge.

Izvor: MONDO/Mario Milojević/Shutterstock/El Nariz

Jedan od uspješnih i poznatih biznismena iz Srbije, čije ime je već godinama na listama najuspešnijih, zaprepastio se kada je saznao da ga vara žena. Prema pisanju medija, on je prije nekoliko dana na potresan način saznao šta se dešava iza zatvorenih vrata njegove spavaće sobe kada on nije tu.

On je suprugu, atraktivnu brinetu, zatekao u njihovoj spavaćoj sobi u strasnom erotskom zanosu sa njemu nepoznatom djevojkom. Izvor blizak ovom uspješnom muškarcu objašnjava da biznismen nikada ranije nije posumnjao da njegova supruga ima seksualnih fantazija sa istim polom, i dodaje da oboje imaju djecu iz prethodnih brakova.

"On joj je pružio sve na tacni - jahte, najskuplju garderobu, najskuplja putovanja. Jednostavno, pored njega ima život iz bajke, a mnogima je bilo čudno što skoro nikada na društvenim mrežama ne kači slike sa mužem, dok se on redovno hvali fotografijama sa njom. Ipak, ništa nije ukazivalo na to da ga ona vara, a ponajmanje da to čini sa ženom, jedino što je svojevremeno podržala Paradu ponosa", objašnjava njegov poznanik.

Prema njevim riječima, nakon što je suprugu svojim očima vidio kako oralno zadovoljava nepoznatu djevojku, biznismen je doživio nervni slom.

"On tu ženu voli kao boga! Bio je spreman za nju da prevrne cio svijet, a ona ga je prevarila na najnevjerovatniji način. Uvek lijepo sređena, izvajanog tijela i savršenih crta lica, osvojila ga je vrlo brzo. Međutim, čovjek je sada očajan i svi njemu bliski brinu šta će biti s njim. On ne zna šta da radi, kuda da krene, kako da objasni djeci, da li da ženi sa kojom je uživao u svemu ponovo pruži šansu. Jednostavno, on u agoniji", kaže on.

Tagovi