Region

UBICA SA TROTINETA IMAO POMAGAČA, NOVO HAPŠENJE ZBOG LIKVIDACIJE LUKE ŽIŽIĆA: Evo kako se branio na saslušanju

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Policija je uhapsila U.J. (22) iz Kraljeva zbog sumnje da je pomogao u ubistvu Luke Žižića na Novom Beogradu. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Luka Žižić ubijen je 28. aprila u njegovom kafiću na Novom Beogradu, kada je napadač prišao za sto, gdje je Žižić sjedio sa drugarima i u njega ispalio rafal. U Kraljevu je u četvrtak uhapšen U.J. (22) za koga se sumnja da je pomagač u ubistvu, a on se danas na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu, koje vodi istragu o tom zločinu, branio ćutanjem. Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu bude određen pritvor do 30 dana, saznaje Kurir.

Podsjetimo, zbog sumnje da je ubio Luku Žižića u kafiću na Novom Beogradu, u Kraljevu je uhapšen Stefan M. (23) i on se posle privođenja, kao i pomagač branio ćutanjem.

"Pomagač se sumnjiči da je Stefanu M. pomogao da se posle zločina sakrije u Kraljevu", otkriva izvor.

Zločin koji se dogodio krajem aprila snimile su sigurnosne kamere. Stefan M., kako se sumnja, ušao je u lokal obučen kao radnik, sa kačketom na glavi i maskom na licu. Otišao je do toaleta, a po izlasku, prišao Žižiću i pucao u njega. Ubicu su gotovo savladali brat i prijatelji pokojnog, oteli mu pištolj i skinuli masku i kačekt, ali je on uspio da iskoristi njihov trenutak nepažnje, istrči iz kafića i električnim trotinetom pobjegne sa mjesta zločina.

Tagovi