Region

DIJETE PRVO POLILA KISJELINOM, PA GA ONDA BACILA?! Novi šok detalji užasa u Beogradu - majka cijelu noć mučila sina?

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Jutros oko 8.30 sati u beogradskom naselju Mirijevu majka (40) sa djetetom skočila sa trećeg sprata hodnika zgrade.

Izvor: Kurir/J.M./Privatna arhiva

Nakon skoka sa trećeg sprata zgrade u Mirijevu, majka M.K. (40) i dijete (7) prevezeni su u svjesnom stanju u Urgentni centar. Preživjeli su jer su pali su na travu, a ne na pločnik. Trenutno je u toku reanimacija deteta, a prema rečima komšija, majka je dijete, navodno, polila kisjelinom.

"Čuli smo da je dijete polila i kisjelinom. Prema onome što smo čuli, dijete je mučila od sinoć. Sve je počelo oko 21 čas. Čuli smo da ga vuče po stanu. Dijete je plakalo i vrištalo", govore komšije, i dodaju da žena koja je skočila ima još jedno dijete.

Ubrzo je na mjesto drame došao i otac djeteta, sa kojim je M.K. u braku, ali su trenutno u procesu razvoda.

"Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumijete moju situaciju", rekao je suprug žene koja se sa djetetom bacila sa stambene zgrade, a ubrzo je na lice mjesta došla je još jedna ekipa Hitne pomoći koja je hospitalizovala oca, odnosno, supruga žene koja je skočila sa njihovim sinom, pošto mu se slošilo.

"Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati", navodi izvor blizak istrazi.

Mjesto tragedije na Mirijevu:

Tagovi