Region

NOVI SNIMAK UBISTVA VLASNIKA KAFIĆA U BEOGRADU: Pogledajte kako je brat pokušao da spase Luku (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Samo dva dana nakon likvidacije Luke Žižića (37) na Novom Beogradu na društvenim mrežama pojavio se novi snimak njegovog ubistva.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Žižić je u četvrtak ubijen u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu, čiji je vlasnik, a u subotu se pojavio novi snimak sa sigurnosnih kamera u samom kafiću koji su zabilježile šta se desilo posle brutalne likvidacije.

Na snimcima se vidi najprije kako je ubica ušao u kafić odakle je po izlasku zapucao u Žižića. Lukini prijatelji su tada uspjeli da ga obore na zemlju i otmu mu pištolj kojim su ga, kao se vidi na snimku, više puta udarili u glavu, međutim on je u jednom momentu uspio da im se otme i pobjegne.

Luka je u momentu kada je ubica zapucao na njega u kafiću bio sa bratom i prijateljima. Ubica je bio obučen u radno odijelo, a na sebi je imao kačket, masku, rukavice i florescentni prsluk. Rekao je "Dobro veče" i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao Luki i počeo da mu puca u glavu i grudi.

"Policija je na mjestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na vještačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mjestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin", rekao je izvor blizak istrazi.