Region

AFERA PROSTITUCIJA: Madam Aleksandra sve priznala! Za sat uzimale 250 eura, a evo s kim je uhapšena

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Aleksandra Čikaš, koja je krajem marta uhapšena u velikoj akciji srpske policije i tužilaštva, osuđena je na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora, piše Kurir

Izvor: Kurir/Shutterstock, Privatna Arhiva

Aleksandra Čikaš (45), koja je nedavno uhapšena u velikoj akciji policije i Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je podvodila djevojke klijentima, odlučila je da prizna da je bila madam!

Kako Kurir saznaje, dvije djevojke koje je poslala klijentu uhvaćene su na djelu, pa je madam priznala krivicu i za manje od 10 dana izrečena joj je i presuda.

Uhvaćene na djelu

"Aleksandra Čikaš uhapšena je prije manje od mjesec dana, kada je dvijema djevojkama koje su radile za nju ugovorila klijenta u jednom stanu u centru Beograda. Ona je kontaktirala s klijentom i ugovorila cijenu od 250 eura za sat", otkriva izvor Kurira.



Kako navodi, policija je lisice stavila i Radmili G. i Milici M., koje su radile za madam.

"Dvije djevojke koje su se bavile prostitucijom privedene su sudiji za prekršaje. One je trebalo da budu saslušane kao svjedoci u postupku protiv madam, međutim, kako je ona odlučila da prizna krivicu i sklopi sporazum na osnovu kog je osuđena na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora sa rokom provjere od tri godine, one će izbjeći saslušanje", dodaje sagovornik i otkriva da je Aleksandri Čikaš, koja je posredovala u prostituciji, izrečena i novčana kazna od oko dvije i po hiljade eura.

Prema nezvaničnim informacijama Kurira, otkriveno je da je osuđena žena klijente ugovarala preko aplikacija za mobilni telefon Vocap, a onda preko Vajbera i Telegrama javila djevojkama na koju adresu da idu, kao i da im je za sat klasičnog i oralnog seksa dogovorila po 250 eura.

"Nije ni slutila da je djevojke poslala pravo u ruke policije, jer je mušterija zapravo bio policajac, koji je čekao da ih uhapsi",dodaje sagovornik Kurira. Prema njegovim riječima, u stanu madam policija je pronašla i preko 4.000 eura. Novac joj je oduzet jer se sumnja da potiče upravo od posredovanja u prostituciji.

Kajin menadžer i Erin unuk

U akciji na suzbijanju prostitucije, osim Aleksandre Čikaš, podsjetimo, uhapšena je još jedna madam, Jelena Jojić, kao i dvojica makroa - menadžer pjevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, kao i unuk Ere Ojdanića, fitnes-trener Nikola Anđelić.

Među djevojkama koje su radile za njih, kako je Kurir pisao, privedene su rijaliti učesnica i Plejboj zečica Martina Rajić, kao i bivša mis Jugoslavije Dajana Tripunović.

Prema operativnim informacijama, djevojke koje su poznate javnosti za klasičan i oralni seks naplaćivale su i 1.000 do 1.500 eura, dok su za posebne želje klijenti plaćali specijalne cijene. Cijena za noć sa djevojkom nije bila ispod 5.000 eura.