Region

UHAPŠENA BEOGRADSKA MADAM: Za Jelenu Jojić radile pjevačice i starlete, klijenti bili fudbaleri i biznismeni!

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Jeleni Jojić (35) beogradskoj madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade policija je, kako Kurir saznaje, oduzela dva mobilna telefona preko kojijh je vodila posao!

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

Među djevojkama koje su radile za nju, a među kojima je prema nezvaničnim informacijama bilo i javnosti poznatih pjevačica, starleta već hapšenih za prostituciju ali i jedna misica, zavladala je prava panika, prenosi Kurir.

Kako otkriva izvor Kurira, mnoge od njih, počele su da gase svoje naloge na društvenim mrežama.

"Čeka se otvaranje sadržaja njenih komunikacija. Iako je za sada privedena i prekršajno kažnjenja Martina Rajić, koja je radila za nju, sigurno je da će biti novih privođenja", otkriva izvor Kurira.

Operativne informacije koje se provjeravaju, prema riječima sagovornika Kurira, ukazuju da su Jojićevoj klijenti bili brojni poznati bivši i sadašnji fudbaleri, biznismeni, političari ali i bivši dečko jedne pjevačice. Navodno, bili su toliko zadovoljni njenom uslugom i "diskrecijom" da su nju čašćavali sa po nekoliko hiljada eura, zadovoljni djevojkama koje im šalje.

"Cijena usluga za sat, koju je naplaćivala za "običan" i oralni seks bila je od 1.000 do 1.500 eura, a za noć su klijenti plaćali i po 5.000 eura sa djevojkom. Cijene su bile i daleko više za klijente koji su sat ili noć željeli da provedu sa nekoliko djevojaka. Posle obavljenog posla, prostitutke su same uzimale novac od klijenata i Jeleni davali 40 procenata", otkriva izvor Kurira.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

On navodi i da se sumnja da je ova beogradska madam neke djevojke uzimala tako što su od drugih makroa prelazili da rade za nju, ili tako što ih je sama vrbovala po noćnim klubovima i nudila im ogromnu zaradu.

"Preko nje je išlo ugovaranje sastanaka, cijene, mjesta. Imala je u telefonu golišave slike djevojaka koje su radile za nju i slala ih klijentima kako bi izabrali jednu ili više njih", dodaje sagovornik Kurira.

Jelena Jojić, kako dodaje, najčešće je sastanke zakazivala u stanovima i apartmanima u Beogradu, kako bi pomogla poznatim klijentima, koje bi lako prepoznali u hotelima da ne budu otkriveni.

Podsjetimo, Jeleni Jojić je posle saslušanja, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Danas bi u tužilaštvu trebalo da budu saslušani i makro i Nikola Anđelić, inače unuk je pjevača Ere Ojdanića, kao i Dušan Banjac, javnosti poznat kao menadžer pjevačice Kaje Ostojić, a koliko su bliski svjedoči to da joj je krstio dijete. I njih dvojica, podsjetimo, uhapšeni su u istoj akciji u kojoj i Jelena Jojić i njena "radnica" Martina Rajić koja je inače bila učesnica rijalitija Parovi i Plejboj zečica, zaključuje Kurir.