Region

TAKSISTA OJADIO STRANCE U BEOGRADU, RAČUN ŠOKIRAO SVE! Došli da proslave godišnjicu braka, a sačekao ih hladan tuš

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Mladi Indusi posjetili su Srbiju prošle godine, pa su riješili da baš u Beogradu proslave drugu godišnjicu braka!

Izvor: Mondo/Lana Stošić/ au_uhoo/ShutterStock.com

Lažni taksista u Beogradu ojadio je mlade Induse koji su došli u Beograd da proslave godišnjicu braka.Taksista im je vožnju od aerodroma do centra grada naplatio 53 eura.

Ponam i Džošua bili su u Srbiji u novembru prošle godine, mnogo im se svidjelo i riješili su da baš u Beogradu proslave drugu godišnjicu braka! Sletjeli su na beogradski aerodrom u četvrtak nešto iza podneva i seli u prvi taksi. Odmah su vidjeli da nešto nije u redu ,nije bilo taksimetra, a vozač je kilometražu pratio na mapi mobilnog telefona. Kad su stigli na odredište u blizu Brankovog mosta, uslijedio je šok - taksista im je tražio 53 eura!

Insistirali su da taksista pozove Vesnu Lazarević, koja je trebalo da ih dočeka. Taksista je to vješto izbjegao i uvalio im račun bez ikakvog pečata, a na poleđini je napisao ime, vjerovatno lažno, sa navodno svojim, ali - kako se ispostavilo - nepostojećim brojem telefona i pobjegao, prenosi Kurir. 

"Bili smo šokirani. Tražili smo da taksista pozove našeg domaćina jer smo znali da je cijena previsoka. Prošle godine smo 40 evra platili taksi od Beograda do Novog Sada, a sada od aerodroma do Brankovog mosta skoro 55 eura. Pod lažnim izgovorima nije htio da pozove našeg domaćina i dao nam je lažni račun - priča za Kurir Ponam i dodaje:

"Jedno loše iskustvo ne čini da manje volimo Srbiju, jer smo ranije imali vrlo prijatna iskustva u vašoj zemlji", naglašava Džošua.

Vesna Lazarević nije vidjela taksi, ali je rekla da su njeni gosti bili vrlo uznemireni i da su je zamolili da hitno pozove "taksi policiju":

"Pozvala sam komunalnu miliciju i dala sam im sve podatke s lažnog taksi računa. Putovali su više od 6.000 km, bili su umorni i zato su platili taj račun iako su rekli taksisti da je to previše", zaključila je ona.

Tagovi