Region

ARKANOV SIN NIKOLA TAJNO U BEOGRADU! Oženjen ćerkom srpskog biznismena - evo šta je prvo uradio kada je došao!

Autor Gordana Bojanić Izvor Objektiv

Nikola je u subotu tajno bio na pomenu svom ocu.

Izvor: YouTube/Screenshot/Alka_manda12/MNPress

Sin Željka Ražnatovića Arkana (48), Nikola Martinović (39), vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju, a u subotu je tajno bio na pomenu svom ocu, ubijenom pre 22 godine u beogradskom hotelu "Interkontinental".

"Nikola je godinama živeo u Los Anđelesu sa majkom Natalijom, Arkanovom prvom ženom, bratom blizancem Vojinom i sestrama Mašom i Milenom. Svi su tamo završili fakultete i retko su dolazili u Srbiju. Prvi put Nikola je bio na pomenu ocu 2015. godine. Tada je na pomenu bila prisutna i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njena deca iz braka sa Arkanom, Veljko i Anastasija", rekao je izvor za "Objektiv".

U međuvremenu, Nikola je počeo da se zabavlja sa Кaćom Sikimić, koja je mlađa od njega desetak godina i ćerka je poznatog biznismena, a u aprilu 2019. su dobili i ćerkicu.

"Nikola živi sa suprugom i ćerkicom u njenom stanu na Vračaru, a nedaleko odatle ima svoj stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke. Radi za jednu američku kompaniju i dobro zarađuje. Međutim, on ne želi da se zna da je u Srbiji, pa maksimalno izbegava medije", navodi sagovornik.

Podsetimo, prošle su 22 godine otkako je 15. januara 2000. u beogradskom hotelu "Interkontinental" ubijen Željko Ražnatović Arkan (48), vođa Srpske dobrovoljačke garde, sa svojim prijateljem Milenkom Mandićem Mandom (44) i Draganom Garićem Garom (47).

Za zločin su oglašeni krivim Dobrosav Gavrić (45), bivši policajac iz Trbušnice kod Loznice, dok su kao saučesnici osuđeni Milan Miki Đuričić (47) i njegov rođak Dragan Gagi Nikolić (55). Gavrić se nalazi u zatvoru u Kejptaunu u Južnoafričkoj Republici, gde je uhapšen 2011. godine. Nikolić se nalazi na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru "Zabela", dok je Đuričić ubijen u "sačekuši" 25. aprila 2018. u Johanezburgu. On i Gavrić su pobegli posle izricanja presude u Okružnom sudu u Beogradu.

Tagovi