Region

NOVI SNIMAK POTRAGE ZA NESTALIM SPLIĆANINOM! Policija češlja teren, spušta se konopcima na nepristupačna mesta (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Potraga za netalim Matejem traje danonoćno.

Izvor: Kurir/Ana Paunković/MUP RH

Matej Periš (27) koji je došao za novogodišnje praznike s društvom u Beograd, nestao je u noći između 30. i 31. decembra. Potraga za njim danonoćno traje, a u potragu su uključene sve raspoložive jedinice MUP-a Srbije, kao i pripadnici Mreže za opasnost Srbije (MZO Srbije).

Na instagram stranici 192_rs objavljen je snimak, večerašnje potrage pripadnika Mreže za opasnost čak i po nepristupačnom terenu. 

Kako je navedeno, ekipa MZO Srbije spušta se konopcima na nepristupačna mesta u potrazi za nestalim Splićaninom Matejom Perišem.

Podsetimo, Matej je s društvom otišao u Beograd gde su planirali da dočekaju Novu godinu. S porodicom se zadnji put čuo u četvrtak 30. decembra oko 17 sati. Navečer je s društvom izašao na večeru u Beton hali. Nakon večere njih sedmorica produžili su u klub Gotik koji se nalazi u istom kompleksu.

Iza ponoći, oko 2.30 sati primetili su da među njima nema Mateja, a kad se nije pojavio u apartmanu, policiji su njegov nestanak prijavili 31. decembra oko 18.30 sati i od tada za njim traje potraga koja još uvek nije dala rezultate. Hoće li snimci koje su se danas popodne pojavili, pomoći u rasvetljavanju njegova nestanka, zasad je neizvesno, ali u svakom slučaju i one su putokaz policiji u potrazi - možda jedan od značajnijih koji se dosad pojavio.

Tagovi