Region

ŠARIĆEV ADVOKAT: DARKO JE PRESREĆAN! UŽIVA U TOPLINI PORODIČNOG DOMA I ZAGRLJAJU NAJBLIŽIH

Autor Jovana Raičević Izvor Novosti

Darko Šarić, koji je u petak uveče poslije sedam godina i devet mjeseci provedenih u pritvorskoj ćeliji pušten u kućni pritvor uz elektronski nadzor, za vikend nije napuštao porodični dom na beogradskom Dedinju.

Izvor: Kurir/Dado Đilas, Printscreen/Facebook

To je za Novosti potvrdio Dejan Lazarević, jedan od Šarićevih advokata, koji mu je juče bio u posjeti:

"Darko je presrećan", rekao je advokat za Novosti.

"Konačno je u svojoj kući, sa suprugom i djecom. Poslije toliko vremena, ne mogu da utole želju jedni za drugima. Uživa u toplini porodičnog doma i ljubavi bližnjih, ali i mnogobrojnih prijatelja i rođaka, koji dolaze u posjetu da mu požele dobrodošlicu, da ga vide, popričaju", dodao je advokat za Novosti.

Lazarević otkriva da Šarić, za sada, nije koristio beneficiju i izlazio iz kuće.

"I do toga će doći, polako. Inače, juče sam kod Darka bio kao prijatelj, ne samo kao advokat. Pozdravili smo se, popili kafu i piće i jeli pitu sa sirom, koju obožava. Pravu, domaću, koju je umijesila i ispekla njegova supruga Lana."

Osim advokata, oko podneva, kod Šarića su dolazili još neki prijatelji, prenose Novosti.

Jedna od njih je i dama, bliski prijatelj porodice, koja mu je na poklon, preko radnika obezbjeđenja, poslala trenerku. Ostatak dana prošao je, za razliku od petka uveče kad je pušten u kućni pritvor, odnosno subote - relativno mirno. No, i dalje je najnevaljalija bretonka, omiljeni pas u kući, koja je, kako kažu, od Darkovog izlaska iz pritvora, "nemoguća". Kako Novosti saznaju veče kada je Šarić pušten u kućni pritvor, bilo je najradosnije.

Vijesti da je izašao iz ćelije naročito se obradovala Darkova majka, kojoj je ova informacija u Crnu Goru stigla telefonom. Ipak, treba sačekati 28. februar, kada će se Šarić ponovo obreti u Apelacionom sudu, koji je tog dana zakazao pretres protiv njega i još trojice, kako bi se otklonile nedoumice u slučaju trgovine narkoticima i donijela nova pravosnažna presuda, s obzirom na to da je prethodna od 15 godina robije - ukinuta.

S druge strane, sjednica na kojoj će biti razmatrane žalbe na presudu za pranje novca još nije zakazana, zaključuju Novosti.

Tagovi