Region

POSLUŠAJTE SNIMAK! ZORAN MARJANOVIĆ ZVAO POLICIJU: "Da li možete nešto da uradite, da je locirate? Nestala je"

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir Izvor Blic

Zoran Marjanović je 2. aprila prijavio da je njegova supruga Jelena Marjanović nestala! Dva dana kasnije njeno beživotno tijelo pronađeno je nedaleko od mjesta na kome je prijavljen nestanak, a ubrzo se ispostavilo da je najvjerovatnije ubijena istoga dana.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Majranoviću se sudi za ubistvo supruge i brani se sa slobode.

Večeras je Insajder TV objavio dva snimka u kojima čujemo telefonske razgovore Marjanovića, putem kojih je policiji prijavio nestanak supruge.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Posle desetak minuta ponovo je pozvao policiju.

"Halo, maloprije sam zvao u vezi ovog nestanka, dok je dostupan telefon, molim vas reagujte. Ona je oteta vjerovatno, gospođo molim vas. Nestala je, pričao sam sa kolegom iz policije, iz Borče, Boris. On je privatno došao, da li možete nešto da uradite, sa ćerkicom je tražim, molim vas. Marjanović Zoran sam ja. Nestala je", govorio je Zoran.

"Vidite da nije kući otišla",govorila mu je žena sa druge strane žice.

"Nije, svi smo kući krenuli, ona je ovdje negdje", kazao je.

"Sačekajte da se konsultujem sa načelnikom", rekla mu je žena u policiji.

"Ako prođe 24 sata prijavite slučaj, vidite da nije kod kuće, pa ako je i dalje nema onda ćemo vidjeti", dobio je odgovor Zoran, pa se zahvalio i prekinuo vezu.

Zoran Marjanović je, podsjetimo, optužen za ubistvo supruge Jelene aprila 2016. godine u Borči. Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno iznio svoju odbranu, negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pjevanjem narodne muzike. Optužen je za krivično djelo teško ubistvo, za koje je zaprijećena kazna zatvora do 40 godina i brani se sa slobode.

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad djetetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kom je bio 10 mjeseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I prije toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.