Region

SIN SINANA SAKIĆA SASLUŠAN: Maćeha i sestra ga optužile da im je ZAPALIO KUĆU, evo kako se Rašid brani!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs Izvor Novosti

Kuća je zapaljena u Ulici Mačkov kamen u Loznici, a Rašid Sakić je osumnjičen za organizovanje i podstrekivanje na krivično djelo.

Izvor: Instagram/printscreen/Kurir.rs

Sin pokojnog folk pjevača Sinana Sakića, Rašid Sakić, negirao je na saslušanju u Kazneno-popravnom domu u Sremskoj Mitrovici, gde je na izdržavanju kazne, da ima veze sa paljenjem kuće Đulkice Sakić, njegove sestre po ocu. Kuća je zapaljena u Ulici Mačkov kamen u Loznici.

Sin folk zvezde, osumnjičen je da je, navodno, organizovao i podstrekivao podmetanje požara, što je, pored ostalog, prouzrokovalo veliku materijalnu štetu. Pre nego što je i zvanično osumnjičen, za to su ga optužile sestra i njena majka, i to javno.

Kako se saznaje, Rašid Sakić je tokom saslušanja rekao da nema veze sa požarom, "jer se u to vrijeme nalazio sa djevojkom u Tuzli".

Da podsjetimo, Rašid je, jedno vrijeme, bio u bekstvu i skrivao se u BiH, a u međuvremenu je postao i otac. Pobjegao je iz Loznice tako što je skinuo nanogicu, koju je nosio u kućnom pritvoru.

Rašid sada služi kaznu jer je proglašen krivim za nanošenje povreda jednom lozničkom krojaču metalnom štanglom. Otkriven je i uhapšen nedavno u Beogradu, pošto ga je policija zaustavila zbog saobraćajnog prekršaja.

Tagovi