Region

SAHRANA KRISTINE KIKE ĐUKIĆ (21): Porodica stigla na Lešće, majka i sestra liju suze, grle sliku i jedva stoje (VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Kristina Kika Đukić danas će biti ispraćena na vječni počinak.

Izvor: Kurir/Ana Paunković/Instagram/printscreen/kikax3

Kristina Kika Đukić, mlada influenserka, gejmerka i jutjuberka koja je pronađena mrtva u svom stanu, u noći između 8. i 9. decembra, danas će biti ispraćena na vječni počinak.

Njena smrt je i dalje misterija, prvo je isplivala vijest o samoubistvu, ali policija i dalje radi na istraživanju, te se sumnja da mlada djevojka nije sama na sebe digla ruku.

Njeni najbliži skupili su se na Lešću kako bi na vječni počinak ispratili ćerku, sestru, drugaricu...

Kristinina majka i sestra stigle su prve, ruku pod ruku i držeći svijeće i sliku pokojne Kristine. Na njihovim licima vidi se ogromna tuga, a suze ne mogu da savladaju. Sve veći broj prijatelja okuplja se na groblju, a svi u rukama nose cvijeće za prerano preminulu djevojku.

Kristina će biti sahranjena u bijelom sanduku, a njena majka je po dolasku do kapele jaukala od bola.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Mnogi Kristinini pratioci došli su da se oproste od nje, mnoga deca liju suze, a svi su se okupili kako bi pop održao opelo.

Jutjuberi Janko, Andrija Jo, Deks Rok, Ana Lazerević, kao i sin Big Laleta, Ilija Antić stigli na Lešće kako bi svoju prijateljicu i koleginicu ispratili na večni počinak.

Podsjetimo, Kika Đukić je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od rijetkih djevojaka gejmerki u Srbiji, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama. Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

"Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izvještavaju o ovom slučaju i o djevojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumijevanja", kroz suze je rekla Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa.

Tagovi