Region

ISTRAGA ZBOG SMRTI KIKE ĐUKIĆ: "Biće saslušani majka, sestra, dečko, prijatelji i Jutjuberi - provjeravaju se PREPISKE!"

Autor Gordana Bojanić Izvor Blic

Ovih dana provjeravaju se sve prepiske koje je Kika imala sa drugim licima kako bi pronašao eventualni motiv za samoubistvo.

Izvor: Printskrin, Instagram/kikax3

Region bruji o samoubistvu jutjuberke Kristine Kike Đukić. Ovo je poslednjih dana glavna tema i medijima, ali i tinejdžera koji su voljeli ovu Jutjuberku i koji su je pratili. Kikina smrt je glavna je tema i među njenim kolegama.

Policija i tužilaštvo rade na tome da otkriju šta se zapravo dogodilo kobne noći, i to dok se još uvijek čeka toksikološki nalaz koji bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti ove djevojke stare 21 godinu.

Kako se saznaje, pored jutjubera Bogdana Ilića, zvanog Baka Prase, u tužilaštvu ć biti saslušani i mnogi drugi koji bi policiji mogli da otkriju više o uzrku smrti Kristine Đukić. Tužilaštvo zanima sve o njenoj poslednjoj odluci, koja je potresla mnoge.

Kako navodi izvor, policiji je naloženo da sasluša sve koji su bili u bilo kakvom konaktu sa njom radi potpunog sagledavanja situacije i donošenja odluke.

"Osim majke, sestre i dečka sa kojima je bila bliska, biće saslušani njeni i prijatelji, ali i jutjuberi sa kojima je bila u kontaktu. Mogu biti saslušana i lica koja su Kiki slala uvredljive komentare, ali i prijetnje", saznaje se od izvora.

Kako dodaje, VTK (tužilaštvo za visokotehnološki kriminal) ovih dana provjerava sve prepiske koje je Kika imala sa drugim licima kako bi pronašao eventualni motiv.

"Ono što je takođe bitno jeste da u ovom slučaju mogu odgovarati i oni koji su na neki način mogli da podstaknu Đukićevu na samoubistvo", kaže naš izvor iz istrage i dodaje da su u rasvjetljavanje ovog slučaja uključeni kako policija, tako i tužilaštvo da bi se što prije saznalo šta se dogodilo djevojci koja je godinama bila meta bulinga.

Tagovi