Društvo

ABAZOVIĆ SE SASTAO SA MJEŠTANIMA BOTUNA: PRONAĆI PRIHVATLJIVO REŠENJE ZA IZGRADNJU KOLEKTORA

Autor Jovana Raičević

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović primio je danas mještane Botuna, koji protestuju zbog najavljene izgradnje kolektora u tom podgoričkom naselju, i kazao da je u problemu koji muči građane potrebno pronaći rješenje prihvatljivo za sve strane.

Izvor: Kabinet potpredsjednika Vlade

Kako je saopšteno iz kabineta potpredsjednika Vlade, Abazović je poželio mještanima Botuna dobrodošlicu i naveo da su vrata njegovog Kabineta uvijek otvorena za sve građane.

“Zahvaljujući se na prijemu u Vladi, mještani Botuna su Abazovića upoznali sa dugogodišnjim problemima koje imaju u tom kraju, ističući zabrinutost za zdravlje porodica i opstanak ljudi na tom području. Problematizujući najavljenu izgradnju kolektora u Botunu, predstavnici mještana su na sastanku sa potpredsjednikom Vlade naglasili da nijesu kočnica razvoja Glavnog grada, već da se bore za svoje pravo na zdrav život”, dodaju u Abazovićevom kabinetu.

Mještani Botuna su potpredsjednika Vlade pozvali i da posjeti to mjesto, te se upozna sa višegodišnjim problemima tog kraja, što je Abazović prihvatio.