Društvo

MORSKO DOBRO TRAŽI DOSTAVLJANJE ZAHTJEVA ZA KOMUNALNI VEZ U LUCI BUDVA

Autor Anđela Vukčević

Rok je 15 dana.

Izvor: Facebook/Gradska luka BUDVA

Morsko dobro je pozvalo vlasnike plovnih objekata, koji trenutno imaju zaključen i važeći ugovor za komunalni vez, zatim vlasnike plovnih objekata kojima je istekao ugovor za komunalni vez i vlasnike plovnih objekata koji žele da ostvare pravo na komunalni vez, da u roku od 15 dana, zaključno sa 2. avgustom, zbog ustupanja vezova, planiranja i organizovanja prostora u okviru Luke Budva, odnosno, planiranja proširenja kapaciteta luke, u cilju obezbjeđivanja dodatnih komunalnih vezova, dostave Morskom dobru zahtjev za komunalni vez u Luci Budva.

Uz zahtjev je potrebno priložiti: plovidbenu dozvolu na kojoj je naznačena registraciona oznaka BD; fotokopiju lične karte; uvjerenje Ministarstva unutrašnjih poslova kojim se potvrđuje da vlasnik plovnog objekta ima prijavljeno prebivalište u Opštinu Budva minimum 10 godina.

"Vlasnici plovnih objekata koji su već dostavili zahtjev za komunalni vez, nije potrebno da isti ponovo dostavljaju, već da, ukoliko dokumentacija nije potpuna, zahtjev dopune sa prilozima koji su navedeni", navodi se u saopštenju.