Društvo

NATAVAK POTRAGE ZA NESTALIM KOLAŠINCEM

Autor Milena Backović Izvor Vijesti

U potragu za mještaninom kolašinskog sela Prekobrđe L.R. (71), čije je nestanak prijavljen prije nekoliko dana, uključeno je danas nekoliko desetina pripadnika policije, članova lovačkih udruženja, dobrovoljaca, rodbine nestalog…

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Policiji je nestanak L.R. (71) prijavio njegov brat, pa je predhodnih dana kontinuirano organizovana potraga, koja je danas najmasovnija i anagaživani su, kako je Vijestima rečeno, “maksimalno kapaciteti Uprave policije”.

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno u kolašinskoj policiji, na terenu se danas koriste i dronovi i psi tragači.

L.R. je poslednji put viđen u noći 11. juna, a bazne stance narednog dana zabilježile su signal njegovog telefona na više mjesta u okolini sela u kojem je živio.

Policiji je nestanak prijavio njegov brat, pa je predhodnih dana kontinuirano organizovana potraga, koja je danas najmasovnija i anagaživani su, kako je Vijestima rečeno, “maksimalno kapaciteti Uprave policije”.

Potagu otežava jako nepristupačan teren, kako saznaju Vijesti.

"Konfiguracija terena i nisko rastinje jako otežavaju i preglednost i potragu. Detaljno se pretražuje teren, uz učešće nekoliko desetina ljudi, a podrška su psi tragači i dronovi", kazali su nezvanično u policiji.