Crna hronika

KATNIĆ: OBDUKCIJA POKAZALA DA JE BULATOVIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO

Autor Kristina Stevović

Glavni specijalni tužilac Milivoj Katnić kazao je da su dobili mišljenje i obdukcioni nalaz u slučaju smrti Luke Bulatovića, koji ukazuje da je došlo do samoubistva.

Izvor: YouTube/Screenshot/Dnevne Novine Dan

„Dobili smo taj nalaz i mišljenje, mišljenje je jasno i za sada ukazuje da je došlo do samoubistva i da nema nasilne smrti od nekog drugog ili trećeg lica, ali postoje još neki nalazi koji treba da dođu koji će se cijenti pojedinačno, njihovom značenju dati potrebna vrijednost dovesti u vezu sa ovim i drugim i odonijeti odluka“, kazao je Katnić i dodao da je i u tom slučaju potrebno vrijeme.

Možda ce vas zanimati

 Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić saopšto je da je tačno da je rekao ranije da nemaju saznanja da su ubijeni Filip Gazivoda i Petar Muhadinović bili pripadnici kriminalnih grupa.

 Katnić je upozorio sve one, a posebno demokratske stranke da traže informacije i uvjere se da ovo nije tako, da bi svako zadiranje u strukturu, posebno u policiju, dovelo do posljedica.

“Ova organizacija se ne može mijenjati bez ozbiljnih posljedica. SDT, MUP i policija uticali su da dođe do ovakvih rezultata”, dodao je on.