Crna hronika

JOCA AMSTERDAM IZAŠAO IZ ZATVORA: Pojavio se na sahrani svog tasta (FOTO, VIDEO)

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Sreten Jocić je danas izašao iz zatvora Zabela gdje služi kaznu.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Jedan od najpoznatijih srpskih zatvorenika Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, izašao je danas na slobodu na jedan dan. On se pojavio na sahrani svog tasta.

Jocić je, nakon što mu je 19. septembra preminuo tast Vuk Milosavljević, izašao iz zatvora Zabela gdje se nalazi više godina zbog umiješanosti u ubistvo Gorana Marjanovića zvanog Goksi bombaš, kako bi se oprostio od njega.

Joca Amsterdam je, inače, kako smo već pisali, veoma teško prihvatio tragičnu vijest, tim prije što je njegov tast zajedno sa suprugom maksimalno učestvovao u odgajanju i vaspitavanju njihova tri sina koje on ima sa suprugom Verom.

Jocić je vijest da mu je preminuo tast primio dok je bio na vikendu sa porodicom, a svi zajedno su ostali u šoku zbog brze i iznenadne smrti Milosavljevića.

Da podsjetimo, Sreten Jocić u posljednje vrijeme ima slobodne vikende pod određenim nadzorom u porodici, a uskoro bi trebalo da izađe sa izdržavanja zatvorske kazne koju je odležao i pokazao se kao jedan od najboljih i najposlušnijih zatvorenika.