Crna hronika

Nikšićani uhapšeni zbog tuče u Ulcinju, za muškarcem iz Novog Pazara se traga

Autor Teodora Orlandić

Ulcinjska policija uhapsila je tri osobe dok se za četvrtom traga, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, saopštila je Uprava policije

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Bojana Zimonjić Jelisavac

Uprava policije saopštila je da su identifikovani učesnici tuče u Ulcinju od 25. avgusta. Uhapšeni su N.R. (31), A.P. (23) i B.J. (31) iz Nikšića, dok se traga za A.A. (43) iz Novog Pazara. 
"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug' – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, su postupajući po prijavi od 25. avgusta da je oko 04,00 časova u jednom plažnom baru na Velikoj plaži u Ulcinju došlo do narušavanja javnog reda i mira između grupe lica, podnijeli krivične prijave protiv tri lica iz Nikšića i jednog lica iz Republike Srbije. Nakon prikupljenih obavještenja, utvrđeno je da je više lica nanijelo tjelesne povrede dvojici oštećenih, nakon čega je u izvještaju ljekara specijaliste kod jednog od oštećenih konstatovana teška tjelesna povreda. Preduzimajući dalje mjere i radnje, policijski službenici su identifikovali kao izvršioce B.J. (31), N.R. (31), i A.P. (23) svi iz Nikšića, kao i A.A. (43) iz Novog Pazara", saopštila je Uprava policije.

Nakon prikupljenih obavještenja i izjava, utvrđeno je da je više lica nanijelo tjelesne povrede dvojici oštećenih, nakon čega je u izvještaju ljekara specijaliste kod jednog od oštećenih konstatovana teška tjelesna povreda

“Policijski službenici su u Nikšiću locirali i lišili slobode N.R., A.P. i B.J. protiv kojih je po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili navedeno krivično djelo, dok se za A.A. još uvijek traga”, naveli su iz policije.