Crna hronika

BUDVA: MALOLJETNIK NANIO TEŠKE TJELESNE POVREDE DRUGOM MALOLJETNIKU

Autor Anđela Vukčević

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Budva je 18. jula u 02.20 časova obaviještena da se ispred jednog noćnog kluba nalazi lice sa povredama.

Izvor: MONDO/ GORDANA ŠĆEPANOVIĆ

Na lice mjesta je upućena patrola policije koja je zatekla maloljetnika starog 17 godina sa povredama u predjelu glave, te je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede – prelom dva zuba.
Policijski službenici preduzeli su aktivnosti iz svoje nadležnosti i došli do sumnje da je oštećeni maloljetnik fizički napadnut ispred pomenutog ugostiteljskog objekta od strane njemu nepoznatog lica, na način što su mu zadati udarci u predjelu glave drškom od
startnog pištolja.
Daljim radom na terenu izvršilac je identifikovan – takođe maloljetno lice staro 17 godina.
Pretresom stana i motocikla koje koristi ovo lice pronađen je startni pištolj sa šest komada municije koji je, zajedno sa motociklom privremeno oduzet.
Sa događajem je upoznat tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru kojem su spisi predmeta dostavljeni na ocjenu i mišljenje, te će se nakon uvida u iste izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela.