Crna hronika

PREDLOŽENO PRODUŽENJE PRITVORA OSUMNJIČENOM ZA NASILJE U PORODICI

Autor Anđela Vukčević Izvor Vijesti

Nikšićka policija je ranije saopštila da je dežurnoj službi prijavljeno da je 37-ogodišnji Ž.B. fizički napao svoje maloljetno dijete, a potom i suprugu, nanoseći im, kako su kazali, povrede konstatovane izvještajem ljekara

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Nikšiću predao je optužnicu Osnovnom sudu u Nikšiću i predložio produženje pritvora Ž.B. zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, navodi se u saopštenju ODT Nikšić.

"Iz dokaza prikupljenih u izviđaju proizilazi osnovana sumnja da je Ž.B. dana 27.05. 2024. godine, u porodičnoj kući u Nikšiću, primjenom nasilja nanio povrede članovima svoje porodice, supruzi i kćerki", piše u saopštenju.

Nikšićka policija je ranije saopštila da je dežurnoj službi prijavljeno da je 37-ogodišnji Ž.B. fizički napao svoje maloljetno dijete, a potom i suprugu, nanoseći im, kako su kazali, povrede konstatovane izvještajem ljekara, pišu Vijesti.

"Postupajući po navedenoj prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, te su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću Ž.B. lišili slobode", kazali su tada iz policije.