Crna hronika

PIPEROVIĆ: MIJAJLOVIĆEV BROJ ZLOUPOTRIJEBLJEN, NE SUMNJAM DA ĆE NAPRAVITI ,,DOKAZE" O CIGARETAMA KOJIH NEMA!

Autor Gordana Šćepanović Izvor Vijesti

Piperović je podsjetio da je Mijajlović u Istražnom zatvoru i da mobilni telefon koji mu je oduzet nije kod njega.

Zoran Piperović
Izvor: Printscreen/Youtube/RTCG

"Ne sumnjam da će poslije podne Aco tobož da piše Ranku, Peru i Đuru, da razmjenjuju poruke oko cigara, i da će to iskoristiti kasnije kao dokaz kojega dosad nema", kazao je advokat, pišu Vijesti.

Zoran Piperović, inače branilac Aleksandra Aca Mijajlovića tvrdi da je osumnjičenom neko zloupotrijebio telefon i instalirao na njegovom broju aplikaciju Telegram, vjeruje se da su to učinili kako bi sa tog broja mogli da razmjenjuju poruke oko cigarete, što bi kasnije skoristili kao ,,dokaze" protiv njega, a nemaju ih.

Piperović će danas obavijestiti Mirsolava Turkovića, postupajućeg tužioca, o toj zloupotrebi i tražiti od njega da procesuira one koji su to učinili, kako prenose Vijesti.

"Jutros u 9.01 na broju Aleksandra Mijajlovića instalirana je Telegram aplikacija. Ne sumnjam da će poslije podne Aco tobož da piše Ranku, Peru i Đuru, da razmjenjuju poruke oko cigara, i da će to iskoristiti kasnije kao dokaz kojega dosad nema. Da sam zloban, izustio bih i ime onoga ko je otvorio tu aplikaciju, ali neću, jer još nisam siguran. Ali, ovo što se sad uradilo je skandal prve vrste i kancelarija će odmah da obavijesti glavnog specijalnog tužioca i specijalnog tužioca Turkovića, da se spriječi i preduprijedi ovaj skandal nezapamćenih razmjera. Onaj koji bi mogao da učestvuje u tome nije formalno u bezbjednosnom sektoru. Ali, neka čitaoci odgovore ko bi ovo mogao napraviti. Ovo što je urađeno je krivično djelo i predlažem da se hitno po ovome formira spis, utvrdi ko zloupotrebljava službeni položaj i uhapse te ljude", rekao je Piperović za Vijesti.