Crna hronika

NIKŠIĆ: ZAMJENIK DIREKTORA IZUDARAO ZAPOSLENOG

Autor Gordana Šćepanović

Policija u Nikšiću je 6. februara u 17.15 časova obaviještena od strane Hitne službe u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi lice koje ima povrede zadobijene nasilnim putem.

Izvor: MONDO/Ivona Ulićević

U Medicinski centar je upućena policija koja je zatekla oštećeno lice kojem je ukazivana ljekarska pomoć, a nakon čega je doveden u policiju.

Ovo lice prijavilo da je ga je u krugu preduzeća Vodovod i kanalizacija Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća, S.K. na način što mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave.


Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovu prijavu, te u službene prostorije pozvala lice S.K. (55) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik, kako prenose iz Uprave policije.

Policija je okrivljenog S.K. (55) pozvala i od njega prikupila informacije za zapisnik. O navedenom događaju policija je obavijestila javnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će odrediti kaznu nakon uvida u spise i dodatno prikupljenih obavještenja.