Crna hronika

UPRAVA POLICIJE: NAPAD NA SLUŽBENIKA POLICIJE JE UJEDNO I NAPAD NA CRNU GORU!

Autor Mirela Ljumić

Uprava policije se oglasila saopštenjem povodom toga da je tužilac ocijenio da u napadu na njihove službenike ispred Top Hill diskoteke nema krivičnog djela i da se protiv Kladnika, Lambulića i Šunjevića podnese prekršajna prijava.

Izvor: MONDO

 Narušavanja javnog reda i mira koje se dogodilo 21. avgusta u diskoteci Top Hill u Budvi, došlo je i do napada na policajce koji su reagovali, podsjećaju u saopštenju i da su tom prilikom preduzimali policijska ovlašćenja.


Tužilac u Osnovnom tužulaštvu u Kotoru je ocijenio da nema elemenata krivičnog djela i predložio da se napadači kazne prekršajno. Menadžment Uprave policije je odlučio, sagledavši sve elemente, da će službenici Odjeljenja bezbijednosti Budva podnijeti krivične prijave.
,,Napad na svakog policijskog službenika je ujedno i napad na Crnu Goru i takvo ponašanje pojedinaca neće biti tolerisano" naglašavaju iz Uprave policije.
,,Uprava policije će štititi svakog službenika koji časno, pošteno i u skladu sa zakonom obavlja svoje poslove zadatke i adekvatno odgovoriti u cilju zaštite njihovog integriteta i Ministarstva unutrašnjih poslova/Uprave policije kao institucije" poručuju iz Uprave policije.