Crna hronika

ODT FORMIRALO PREDMET: CETINJANINU ZADRŽAVANJE DO 72H

Autor Kristina Milović

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet protiv Cetinjanina I.G. kojeg sumnjiče za ugrožavanje sigurnosti lidera Demokratske narodne partije, Milana Kneževića.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Iz Uprave policije saopštili su da je uhapšen I.G. (34) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

“Danas oko 15.15 časova poslanik Milan Knežević je pristupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i podnio prijavu protiv osoba koje su mu, kako je naveo, danas na Aerodromu Podgorica uputile uvrjedljive riječi i pokušale fizički da ga napadnu, a koji napad je spriječio njegov lični vozač”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Možda ce vas zanimati

Iz policije ističu da su prikupili obavještenja na okolnosti događaja od više osoba.

“Policijski službenici su prikupili obavještenja na okolnosti događaja od više osoba, a o svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.G. (34) liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. U odnosu na ostale aktere događaja cijeniće se postojanje prekršajne odgovornosti”, zaključuju u saopštenju.