Crna hronika

CETINJANIN PRIVREMENO PRITVOREN ZBOG NPADA NA KNEŽEVIĆA!

Autor Mirela Ljumić Izvor Standard

Cetinjaninu I.G. određeno je zadržvanje zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu poslanika DF-a Milana Kneževića.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

I.G se sumnjiči da je verbalno, a zatim i fizički pokušao da napadne Kneževića ispred zgrade Aerodroma Podgorica. Prema navodima Kneževića u napadu su učestvovale tri osobe, saopštava Standard

“U pratnji vozača i jednog člana obezbjeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sjedio u automobilu, prišao je jedan mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladić koga nikad u životu vidio nisam niti imao kontakt s njim, nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, a on je nastavio da me vrijeđa”, rekao je Knežević novinarima ispred CB Podgorica.

Možda ce vas zanimati

Kazao je da su njegov vozač i on procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen, piše Standard

“Imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio prijetnju da je prava sreća što sam sam još uvijek živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi, moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti”, naveo je Knežević.