Crna hronika

DJEVOJKA UBIJENOG ŠKALJARCA OSTAVILA MISTERIOZNU PORUKU: Lijepa misica se ponovo oglasila posle smrti DEČKA (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Manekenka Dragana Banić djevojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića, koji je likvidiran na hrvatskom ostrvu Pag, ponovo se oglasila na Instagramu misterioznom porukom.

Izvor: Kurir

Naime, ona je ostavila jedno bijelo srce i pored njega tri tačke, što se pretpostavlja da označava tugu za nedavnim gubitkom momka. Podsjetimo, Vlaović je prije osam dana ubijen dok je sa djevojkom izlazio iz kluba, te je Banićeva praktično svjedok zločina.

Izvor: Printscreen/ Instagram

Ovo nije prvi put da se ona oglašava na društvenim mrežama povodom smrti partnera.

"Nema riječi sa kojima mogu da opišem tugu koju osjećam. Ćutim. Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tu si, osjećam te. Nisi me ostavio", napisala je ona prije 3 dana na Instagramu.

Dva dana prije toga ostavila je još jednu potresnu poruku.

"Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmiješ, da me poljubiš. Zauvijek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboravili, volim te.", napisala je ona.

Misica je bila na odmoru sa pripadnikom škaljarskog klana kada je on ubijen. Duško Tanasković prišao je Valoviću sa leđa nekoliko trenutaka nakon što je ovaj u pratnji djevojke napustio klub i pucao mu jednom u glavu.

Izvor: Twitter/screenshot

  "Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osjećam", rekla je za Kurir Banićeva posle likvidacije.

Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam - rekla je za Kurir Banićeva posle likvidacije.