Crna hronika

TANASKOVIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA VLAOVIĆA, CRNA GORA IZDALA POTJERNICU

Autor Jovana Raičević Izvor CdM

Osumnjičeni za ubistvo Gorana Vlaovića (28) je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca koji je se nalazi na potjernici crnogorske policije, a koji je uhapšen, objavio je portal Jutarnji list.

Izvor: Instagram/screenshot

Prema informacijama tog portala dobijenih od advokata Vinka Gulišije kojeg je angažovala porodica Tanasković, u policiji neće iznositi svoju obranu i braniće se ćutanjem.

“Osoba koja se dovodi u vezu sa počinjenim krivičnim djelom je državljanin Srbije“, izjavio je načelnik policijske stanice u Pagu Željko Blajić.

Kako prenosi RTL Hrvatska, i ubijeni i ubica bili su u istom klubu. U klubu se nije dogodio niti jedan incident, ali kada je Crnogorac izašao van kluba, ubojica je za njim krenuo i ubio ga.

 Podsjetimo, ubijeni je u klubu bio u društvo svoje djevojke i prijatelja. Njegova djevojka je srpska misica, koja je rekla da samo ubistvo nije vidjela.

“U ovom trenutku ne mogu govoriti o motivima. Ostvarena je intenzivna međunarodna policijska saradnja. Mogu potvrditi da su osumnjičeni za ubistvo i ubijeni u svojoj zemlji evidentirani kao počinitelji više krivičnih djela”, kazao je Blaić.

On je potvrdio da je Crna Gora izdala potjernicu za 28 - godišnjim ubicom iz Srbije.