Crna hronika

"SVE JE ISTINA, MNOGO SAM LOŠE, BILA SAM SA NJIM U HITNOJ!" Oglasila se djevojka ubijenog pripadnika ŠKALJARSKOG KLANA!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Crnogorac Goran Vlaović (32) koji je navodno bio pripadnik “škaljarskog klana”, a koga je kako se sumnja ubio Srbin na ostrvu Pag u Hrvatskoj, bio je na odmoru sa svojom djevojkom, poznatom manekenkom Draganom Banić.

Izvor: Instagram/dragana_banic/Screenshot

Dragana Banić, je za "Informer" potvrdila da joj je momak ubijen i da su bili zajedno na odmoru. Ubijeni Goran Vlaović (32) je navodno bio pripadnik škaljarskog klana.

Pogledajte fotografije atraktivne manekenke Dragane Banić, djevojke ubijenog navodnog pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića

"Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me.Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osjećam", rekla je Banićeva koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dvije i po godine.

Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima, među kojima su i bili i pojedini aktuelni reprezentativci Srbije. Prije mjesec dana je snimila spot za pjesmu Veto u našoj zemlji sa Tropiko bendom.

Da podsjetimo, Crnogorca Gorana Vlaovića (32), koji je navodno bio pripadnik škaljarskog klana, je ubio Srbin ispred jednog poznatog noćnog kluba u Hrvatskoj na ostrvu Pag. Ubistvo se dogodilo jutros oko 6 časova. Ubica je prišao Goranu s leđa i pucao mu u vrat iz pištolja sa prigušivačem. Dao se u bijeg nakon izvršenog ubistva, bacio je pištolj, ali ga je policija ubrzo uhvatila i uhapsila.