Crna hronika

KRSTOVIĆI NEGIRALI UMIJEŠANOST U VEZI SA ŠVERCOM KOKAINA

Autor Jovana Raičević Izvor Dan

Marina Krstović (27) i Budo Krstović (66), koje su istražni organi doveli u vezu sa zaplijenom 1.400 kilograma kokaina, negirali su izvršenje krivičnog djela koje im tužilaštvo stavlja na teret, prenosi Dan.

Izvor: Uprava Policije CG

On su tokom kontrole optužnice koja je danas održana kazali da nisu krivi i da nemaju veze sa 1,400 kilograma kokaina koji je prošle godine zaplijenjen u Zeti, navodi Dan.

Tužilaštvo je ostalo pri stavu da ima dovoljno dokaza protiv optuženih. Sud će u predviđenom roku donjeti odluku o optužnici.

Podsjećamo, crnogorska policija sprovela je prošle godine opsežnu akciju u Baru, Podgorici i Zeti protiv organizovanog kriminala u cilju suzbijanja nelegalne trgovine narkoticima, naglašava Dan.

Akcija je izvedena uz veliku saradnju Uprave prihoda i carina Crne Gore i Višeg tužilaštva.

Droga visoke čistoće bila je u 1.400 pakovanja. Na pakovanjima kokaina je, izgleda pisalo KOVID. Droga je najvjerovatnije droga stigla u Crnu Goru u jednom kontejneru iz broda koji je uplovio u Luku Bar.

Nezvanično, kompletan tovar droge je i pronađen u Zeti.

Iz policije su kazali da je akcija naziva "187" izvršena u saradnji sa Upravom prihoda i carina i Višim državnim tužilaštvom, zaključuje Dan.

Tagovi