Crna hronika

JEZIVI DETALJI UBISTVA KAPETANA: KAVČANI GA ZADAVILI, PA UKLONILI PREDMETE KOJE JE DODIRIVAO DA BI PREKRILI DNK?!

Autor Jovana Raičević Izvor Dan

Istraga povodom ubistva Mila Radulovića zvanog Kapetan, koja je usmjerena protiv navodnih članova i vođa "kavačkog" klana i dalje traje, piše Dan.

Izvor: Uprava policije

Veći dio djelovanja ove kriminalne organizacije i u ovom pravcu otkriven je putem "Sky" kriptovane aplikacije koju su kriminalne grupe koristile u cilju ostvarivanja planova, navodi Dan.

Prema nezvančnim saznanjima portala Dana, "kavčani" su nakon što su zadavili Radulovića, kako se sumnja kablom od struje, pokušali da uklone sve što bi moglo da ostavi DNK žrtve.

Pa su, kako istraga sumnja, nakon ubistva Radulovića iz objekta koje je označeno kao lice mjesta uklonili sve predmete na kojima bi eventualno mogao da se nađe njegov DNK trag. Oni su navodno uklonili i sve stvari i garderobu koje je on navodno dodirivao, ističe Dan.

Podsjećamo, kako je Dan ranije pisao članovi "kvačkog klana", protiv kojih je SDT pokrenulo novi izviđaj, osumnjičeni su da su svirepo mučili a zatim nakon toga ubili Mila Radulovića zvanog Kapetan. Po unaprijed pripremljenom planu Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković su 14.10.2020. godine u Spužu oteli Radulovića koji se tamo nalazio sa Damirom Hodzićem i Adisom Spahićem.

Crnogorska policija je opsežnom akcijom, koja je sprovođena duže vremena, otkrila detalje djelovanja ove kriminalne organizacije i došla do osnovanih sumnji da su članovi kavačkog klana povezani sa izvršenjem teških krivičnih djela.

Prema nezvaničnim informacijama Dana, "kavčani" su od Kapetana tražili da oda informacije o djelovanju "škaljarskog klana i smatrali su da je on blizak saradnik te grupe.

Kako je Dan ranije pisao, ovom istragom obuhvaćeni su Igor Božović, Slobodan Kašćelan, Radoje Zvicer, Milan Vujotić, Dragan Knežević, Radoje Živković, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković, Ratko Živković, Miloš Radonjić, Duško Roganović i Vladimir Vučković. Istraga obuhvata i Novljanina Petra Đurovića koji je nedavno uhapšen.

Prema ranijim pisanjima portala Dana,, nakon što su kavčani ubili Spahića i Hodzića, otetog Radulovića su premjestili na teritoriji Kotora. Istraga sumnja da su osumnjičeni uz obmanu, prijetnje i fizičku silu od njega iznudili i novac.

Uz nasilničko fizičko postupanje, navodno su naredili Raduloviću da im oda sve informacije vezane za djelovanje kriminalne grupe kojoj je on navodno pripadao, škaljarskom klanu. Nakon toga, prema navodima istrage, Radulović je ubijen 21.12.2020.

Istraga protiv "kavčana" u ovom predmetu i dalje traje...

Tagovi