Sampdorija trenera opet "locirala" u Rimu

Autor:

Trenutni "fenjeraš" Serije A ima ideju ko bi mogao da zamijeni Euzebija di Frančeska.

0
A- A A+
Klaudio Ranijeri Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/PAOLO BRUNO

Sampdorija se trenutno nalazi u stanju haosa i kako bi izbjegli kompletnu paniku, potrebno im je da počnu da pobjeđuju što prije. Pravu osobu da ih dovede do tih pobjeda, Đenovljani vide u Klaudiju Ranijeriju!

Kako pišu mediji u Italiji, a prenosi "Kalčomerkato", nekadašnji osvajač Premijer lige bi mogao da naslijedi Euzebija di Frančeska! Bivši trener Rome bi tako mogao da bude zamijenjen drugim bivšim trenerom Rome, pošto je Di Frančeskov start u klubu bio zaista katastrofalan.

Sampdorija se nalazi na posljednjem mjestu Serije A sa samo jednom ostvarenom pobjedom i u utorak je Di Frančesko dobio otkaz. Nekadašnji finalista Kupa šampiona želi da što prije pobjegne iz opasne zone i obezbijedi sebi što mirniju sezonu i ka tome bi mogao da ih povede Ranijeri.

Predsjednik Sampdorije Masimo Ferero je sa svojim saradnicima navodno već u Rimu ne bi li se sastao sa Ranijerijem.

"Skaj sports" je već pisao da je Đenaro Gatuzo odbio ponudu da sjedne u "vruću stolicu" i sada je sav fokus na bivšem menadžeru Lestera i Fulama, ali i brojnih italijanskih klubova.

Među potencijalnim imenima dovođenim u vezu sa Sampom jeste i Đani de Bjazi, ali "sinjore" Ranijeri je ipak prioritet.

Sampdorija ima samo tri osvojena boda od mogućih 21, a jedina "utjeha" im je da je gradski rival Đenova takođe u zoni ispadanja.

Tagovi:
Sve vijesti