"Murinjo nas je odbio jer je već izabrao drugi klub"

Autor:

Predsjednik Liona otkrio neke zanimljive stvari vezano za upražnjenu poziciju trenera.

"Murinjo nas je odbio jer je već izabrao drugi klub" Foto: Guliver/Richard Heathcote/Getty Images)

Žoze Murinjo su bliži povratku na trenersku klupu! Tako bar tvrdi predsjednik Olimpik Liona, a prenosi "GFFN".

Žan Mišel Ola je početkom ove nedjelje donio odluku da uruči otkaz šefu stručnog štaba Silvinju i sada je u toku potraga za trenerom koji će ga naslijediti.

 U francuskom "Le Parizijenu" se ubrzo pojavila lista četiri moguća imena, o kojima smo pisali, ali Ola je otkrio i da je Žoze Murinjo bio (bar na kratko) u igri. Ipak, on je govoreći o Portugalcu otkrio i nešto što je mnoge ljubitelje fudbala zanimalo.

"Imali smo vrlo lijepu razmjenu SMS poruka. Nije prihvatio našu ponudu da se sastanemo jer je već izabrao drugi klub", rekao je Ola i tako nagovijestio Murinjov "povratak u igru".

Murinjo je bez posla od 19. decembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu, a do sada nije žurio sa odabirom svog sljedećeg posla.

Žan Mišel Ola je govorio i o drugim trenerima koji su se pominjali kao moguće varijante za mjesto trenera.

"Da je moj prioritet, ne bih vam rekao", odgovorio je predsjednik Liona o Loranu Blanu. Za Patrika Vijeru je bio dosta rječitiji.

"On je svakako jedan od trenera koji mi se najviše dopadaju. Žerar Ulije ga dobro poznaje iz Njujorka, ali nažalost, on ima ugovor."

Remi Gard je od 2011. do 2014. bio trener Liona i sada se ponovo pominje u tom kontekstu.

"On nije bio kontaktiran, ali i to je moguća ruta. Za sada, razgovori se nisu desili, ali možda i hoće", ostao je zagonetan Ola.

Sve vijesti