TRKA POČINJE: Zaokružite 25. septembar! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Igru Super Mario Kart možete da naručite već sad ili da sačekate 25. septembar i preuzmete je na svoj iPhone, iPad ili podržan Android telefon.

0
A- A A+

Super Mario se vraća u jednoj, rekli bismo zanimljivijoj igri, nego što je to bio Super Mario Run. Nova igra, Mario Kart Tour, biće zahtevnija, igraće se onlajn s protivnicima lokalno ili iz cijelog svijeta i biće daleko bogatija mogućnostima, od jednoličnih pokreta u okviru Super Mario Run igre. Mnogo više dobre grafike, mnogo više zabave i mnogo više izbora za igranje donosi Mario Kart Tour.

Rainbow Road, mjesto u kojem će se igra odvijati, je inspirisano Njujorkom, Parizom i Tokijom, a kako vrijeme bude prolazilo Nintendo će dodavati nov sadržaj zasnovan na favoritima igrača.

Pročitajte i ovo: Doktore Mario, pogledajte, molim vas!

Igra će biti besplatna za preuzimanje, zajedno sa određenom količinom otključanog sadržaja, dok će kompletan potencijal morati da se plati, a u Super Mario Run slučaju je to bilo 9,99 dolara. Za igranje igre je potrebno imati aktivan Nintendo nalog, koji može da se napravi uvijek i besplatno, ako ga već nemate. Sav napredak u igri čuvaće se u oblaku, pa ćete moći da se igrate na više uređaja i uvek tamo gdje ste stali.

Pogledajte promotivne snimke i javite nam svoje utiske o igri!

Izvor: Nintendo Mobile

Izvor: Nintendo Mobile

Sve vijesti