Mijatović: Jović ima kvalitet, MORA da bude strpljiv

Autor:

Bivši as Real Madrida savetuje mladog srpskog fudbalera da u evropskom velikanu mora mnogo da radi i da čeka svoju šansu

Mijatović: Jović ima kvalitet, MORA da bude strpljiv Foto: Tanjug/AP/Gregorio Borgia

Luka Jović je ovog leta stigao u Madrid iz Ajntrahta za 60 miliona evra i od njega se očekuje da postane nova zvezda "kraljevskog kluba".

Nekadašnji fudbaler i čelnik Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da mladi fudbaler mora da bude strpljiv i sačeka svojih "pet minuta" u slavnom španskom klubu.

"Kao svaki mladi igrač kad se nađe u velikom klubu mora da bude strpljiv, da čeka svoju šansu, da trenira i razmišlja u tom pravcu. Neće mu biti lako jer je konkurencija žestoka, ali mlad je, pretpostavljam da ima ambicije da se pokaže i dokaže i na njemu je da čeka pravu priliku", rekao je Mijatović Tanjugu u Splitu, gde je boravio kao ambasador Sportskih igara mladih.

Strelac čuvenog gola za Real u finalu Lige šampiona 1998. godine protiv Juventusa (1:0) ističe da će Jović sigurno dobiti šansu.

"Sezona je duga, ima dosta utakmica u prvenstvu, Ligi šampiona i ostalim takmičenjima. Potrebno je samo strpljenje i profesionalizam, kvalitet ima", istakao je Mijatović.

Tagovi:
Sve vijesti