EKSPLICITNE slike ponovo hit na sajtu za odrasle! VIDEO

Autor:

Ne, skandal nije zaboravljen...

EKSPLICITNE slike ponovo hit na sajtu za odrasle! VIDEO Foto: MONDO/Samir Cacan, M. M./ATAImages

Prije nekoliko mjeseci javnost je potresao do sada najveći "estradni skandal" - objavljene su eksplicitne slike udate pjevačice koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta, sada AEK-a.

Akteri su navodno Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, što je plavokosa pjevačica oštro demantovala i na društvenim mrežama i tužbama protiv fudbalera, ili kako ga je ona nazvala "osobe po imenu Ognjen Vranješ" i novina koje su nedjeljama "razvlačile" slike i SMS prepisku.

"Crve, nećeš fudbal zaigrati više"

Nisu samo slike završile u medijima i na Internetu - postoji i nekoliko klipova, na kojima se navodno vidi Jelena Karleuša u izazovnim pozama, i svi oni su završili na stranim sajtovima za odrasle. Sada su aktuelni i na DOMAĆIM.

Karleuša na sajtu za odrasle

Neki od snimaka su osvanuli na jednom domaćem sajtu za odrasle - na jednom pjeva rođendansku pjesmu fudbaleru dok leži u krevetu.

Kada su se u javnosti pojavile sporne fotografije, pjevačica je demantovala da je ona na slikama i snimcima i ponudila dokaze - mladež na genitalijama, odnosno ožiljak od carskog reza koji "osoba na slikama nema".

Epilog znate - Jelena Karleuša je podnijela 120 tužbi, a tabak je presavio i Ognjen Vranješ. Suđenje je već trebalo da počne, ali se pjevačica nije pojavila na ročištu.

Sve vijesti