SD: Konstantan rast podrške dodatno obavezuje

Autor:

Konstantan rast podrške Socijaldemokratama (SD) od osnivanja stranke, rezultat je rada funkcionera, ispunjavanja programskih obećanja, odnosno vođenja dosljedne i principijelne politike, saopštili su iz te partije.

0
A- A A+
Socijaldemokrate Foto: Promo/Socijaldemokrate

  Kako su kazali iz SD – a, konstatovan je stalan porast rejtinga partije, koji se potvrđuje u svim istraživanjima, uključujući i posljednje, CEDEM-ovo, prema kojem Socijaldemokrate bilježe rast sa četiri na 5,3 odsto.

„Konstantan rast podrške koji partija bilježi od osnivanja, koji je registrovan u svakom istraživanju javnog mnjenja, a potvrđen na izborima, predstavlja rezultat rada funkcionera, ispunjavanja programskih obećanja, odnosno vođenja dosljedne i principijelne politike“, kazali su iz SD –a.

Oni su dodali da tome svjedoči i CEDEM-ovo istraživanje u kojem, za nepunih pola godine, ta partija bilježi porast podrške od preko 30 odsto.

„Kao i do sad, taj porast biće nam samo dodatan podstrek da radimo još više, kako bismo opravdali podršku koju nam građani daju“, rekli su iz Socijaldemokrata.

Kako su kazali, na to ih obavezuje najveće povjerenje građana u segmente sistema kojima rukovode predstavnici te partije.

„Na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva SD razmotren je plan aktivnosti do kraja godine, a izraženo je i zadovoljstvo radom svih opštinskih odbora“, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi:
Sve vijesti